VEGA DOO NOVI SAD – LIFTOVI PO VAŠOJ MERI
16.12.2023.

 

VEGA doo Novi Sad je nastala 2001. godine od samostalne zanatske radnje za remont i servisiranje liftova koja je osnovana daleke 1991. godine. 

Danas VEGA zauzima jednu od liderskih pozicija na prostoru Srbije i predstavlja osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica-eskalatora, pokretnih traka-travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta.

Kompanija VEGA radi po sistemu ključ u ruke, a to obuhvata studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i konačno, predaju lifta korisniku.

Pored proizvodnje i montaže liftova, VEGA izvodi i servis u garantnom roku, kao i van garatnog roka, sve vrste remonta i modernizacije liftova i ostalih uređaja iz domena osnovne delatnosti svoje specijalnosti.

Projektni tim obezbeđuje izradu svih vrsta idejnih i glavnih, kao i projekte izvedenog stanja za sve vrste sredstava iz horizontalnog, kosog i vertikalnog transporta lica i tereta. Obezbeđena je asistencija arhitektonskim biroima i projektantima u pronalaženju optimalnog rešenja, a investitori mogu da računaju na savet pri izboru najboljeg rešenja za njihove objekte.

Više o svemu pročitajte na sajtu kompanije VEGA doo Novi Sad >>>

VEGA doo

Branka Ćopića 219, 21000 Novi Sad

Tel. 021 650-6577

Tel. 021 650-6578

E-mail: info@vegalift.com

www.vegalift.com

DEŽURNA SLUŽBA 0-24

064 / 307 95 95

Galerija: