ŽELIMO VAM SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2019. GODINU
22.12.2018.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećnu i uspešnu novu 2019. godinu!

Svim saradnicima, partnerima, oglašivačima i pretplatnicima Privredni Imenik Srbije želi srećnu i uspešnu poslovnu 2019. godinu!

Novu poslovnu godinu započnite sa izdanjima Privrednog Imenika Srbije. Sva izdanja Privrednog Imenika Srbije su dvojezična, na Srpskom i Engleskom jeziku.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2019. godinu je specijalno elektronsko godišnje dvojezično izdanje, sa izborom 500 uspešnih i referentnih poslovnih subjekata iz cele Srbije, prema odabiru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Program Privrednog Imenika Srbije je elektronsko izdanje, takođe na Srpskom i Engleskom jeziku, sa alatima za pretraživanje, snimanje i eksportovanje informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Program je u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija naručiocima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Distribucija oba izdanja biće obavljena preko sajta Privrednog Imenika Srbije, a o terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE ŽELI SVIM SARADNICIMA, PARTNERIMA, OGLAŠIVAČIMA I PRETPLATNICIMA SREĆNU I USPEŠNU POSLOVNU 2019. GODINU !!!