Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije - Program/CD


 

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije-Program je modularni programski paket sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije i sadrži kompletne informacije za kontakt sa preko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije. Program možete preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije ili dobiti na CD-u sa odgovarajućom digitalnom i štampanom dokumentacijom.

Privredni Imenik Srbije - Program/CD

Kako poručiti Program?

Program Privrednog Imenika Srbije možete poručiti preko interneta sa stranice Pretplata, po ceni od 9.900,00 dinara. Potrebno je samo da uz popunjenu narudžbenicu dostavite i podatke o naručiocu jer se plaćanje vrši isključivo na račun izdavača.

Poručivanje elektronskog izdanja Prvrednog Imenika Srbije (Program/CD) >>>

Koje prednosti nudi Program?

U odnosu na online, a posebno štampano izdanje, Program nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja i sortiranja sadržaja, jer omogućava pretrage po svim parametrima pojedinačno, kombinovane pretrage sa dva ili više parametara, snimanje i čuvanje pretraga. Tako sačuvane odabrane informacije korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka. Program i podaci se ažuriraju svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence nećete morati ponovo da instalirate novi program, već po uplati nastavljate da radite narednih godinu dana sa već instaliranom verzijom programa na svom računaru.

Program Privrednog Imenika Srbije radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna, jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara. Na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi.

I u programu je primenjena Klasifikacija delatnosti Privrednog Imenika Srbije usklađena sa zvaničnom Klasifikacijom delatnosti, što znatno pojednostavljuje pretraživanje sadržaja baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Zadržana je postojeća zvanična nomenklatura šifara i naziva delatnosti kojih ima 640. Jedina razlika u odnosu na zvaničnu Klasifikaciju delatnosti je veći broj privrednih kategorija kojih ima 36 u Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

U novom izdanju Programa proširena je struktura podataka o firmama, koju osim osnovnih informacija vezanih za naziv, delatnost, adresu i brojeve telefona, e-mail i internet adrese čine joši matični broj, PIB, opština i okrug. Korporativni identitet firmi iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije upotpunjen je grafičkim prikazom logotipa i banera. Tu su i linkovi za proveru informacija preko non-stop ažurne baze podataka na sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i linkovi prema Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije i novi poboljšani i pregledniji alati za pomoć (HELP) korisnicima Programa.

Kupovinom elektronskog izdanja i registracijom svoje kopije Programa ostvarujete pravo na upis i objavu podataka u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Internet, štampano i elektronsko izdanje), kao i trajno pravo na preuzimanje svih novijih verzija Programa (Upgrade) i pravo na redovno ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije preko interneta u toku trajanja jednogodišnje pretplate (Update).

Verzija Programa za besplatno preuzimanje

Svi posetioci ovih stranica mogu potpuno BESPLATNO preuzeti Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije. Po instalaciji Programa možete koristiti i isprobati sve alate i mogućnosti koje nudi naša aplikacija. Napominjemo da radite sa NEREGISTROVANOM verzijom Programa, pri čemu imate ograničeni pristup bazi podataka i vidite samo 5% od ukupnog broja poslovnih subjekata. Kupovinom i registracijom svoje kopije Programa možete koristiti kompletnu bazu podataka elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Za preuzimanje BESPLATNE verzije Programa Privrednog Imenika Srbije kliknite na link ispod:

 

Program je sada dostupan i u verziji na Engleskom jeziku:

Osvežavanje podataka i programa - Update & Upgrade

Svim korisnicima elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije - Program/CD omogućili smo osvežavanje programa i podataka u toku trajanja godišnje pretplate. Pretplatnici na ovo izdanje mogu direktno iz svog programa preko interneta da izvrše ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije (Update), preuzmu nove informacije i slike i unaprede svoju verziju programa (Upgrade).

Svi korisnici su kupovinom Programa obezbedili mogućnost trajnog preuzimanja svih narednih verzija. Preuzimanje novih informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije svi pretplatnici mogu obaviti preko interneta potpuno besplatno u toku trajanja jednogodišnje pretplate.

Postupak preuzimanja novih podataka i verzija programa preko interneta je sledeći:

  1. Uspostavite internet vezu sa svojim ISP-om
  2. Pokrenite program Telcom Poslovne Aplikacije
    Važna napomena: Vaša kopija programa mora biti registrovana za rad! Ukoliko još uvek radite u neregistrovanoj verziji programa preuzimanje novijih verzija i baza podataka neće biti uspešno! 
  3. Pošto je program pokrenut u uvodnom ekranu odaberite opciju Preuzimanje podataka i programa.
  4. Ukoliko ima novih fajlova za preuzimanje Program će započeti sa preuzimanjem i zatim zatražiti odobrenje za instalaciju istih. Pošto potvrdite ovu operaciju budite spremni da odvojite malo više vremena za izvršenje, u zavisnosti od veličine fajla i toga koliko često ste osvežavali Vašu kopiju programa.
  5. Ukoliko radite sa ažurnim Programom dobićete poruku da nema novih podataka ni programa za preuzimanje.

Nove informacije za ažuriranje Programa dostupne su registrovanim korisnicima najmanje jedanput u toku meseca. Vaša kopija programa mora biti registrovana za rad! Ukoliko još uvek radite u neregistrovanoj verziji Programa preuzimanje novih informacija neće biti uspešno!

Registracija Programa

Sve dok ne obavite registraciju svoje kopije Programa radite u NEREGISTROVANOJ verziji i imate ograničen pristup podacima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije i nemate pristup novim informacijama i programima.

Kao registrovani korisnik, kupac licence za Program Privrednog Imenika Srbije imate pristup svim informacijama iz baze podataka i mogućnost redovnog ažuriranja podataka i programa preko interneta.

Da biste registrovali svoju kopiju Programa morate imati ugovor/narudžbenicu ili plaćenu licencu za Program Telcom Poslovne Aplikacije sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije.

Registracija se obavlja jednokratno posle instalacije Programa na Vašem računaru!

Šifru i aktivacioni ključ, neophodne za registraciju Programa možete dobiti na sledeći način:

1) Pošto ste izvršili instalaciju Programa na svom računaru, na e-mail adresu izdavača office@privredni-imenik.com dostavite sledeće podatke:

NAZIV FIRME (KORISNIK PROGRAMA)
ADRESA
PIB
BROJ UGOVORA (AKO GA IMA)
KONTAKT OSOBA
KONTAKT TELEFON
E-MAIL ADRESA
VAŠ IDENTIFIKACIONI BROJ (Iz obrasca Registracija u Programu)

2) U povratnom mejlu od izdavača ćete dobiti šifru i aktivacioni ključ. Ove dve informacije upisujete u odgovarajuća prazna polja u obrascu Registracija. Pritiskom na dugme Registracija programa Vaša kopija Programa je REGISTROVANA i posle restartovanja programa prelazite u režim rada sa registrovanom verzijom, što podrazumeva pristup svim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije, kao i upgrade programa i update baze podataka iz samog programa preko interneta u toku trajanja pretplate.

Poručivanje elektronskog izdanja Prvrednog Imenika Srbije (Program/CD) >>>