Obaveštenje za korisnike programa Privrednog Imenika Srbije 2013
01.01.1970.

 

Jedan manji broj korisnika elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije, verzija za 2013. godinu, imao je problema kod učitavanja novih programa i podataka (Update i Upgrade), zbog određenih promena izvršenih u toku prošle godine na serverim na kojima hostuje sajt Privrednog Imenika Srbije. Iako su u svom programu mogli da vide module dostupne za preuzimanje, sam postupak preuzimanja nije se uzvršavao do kraja i program je prekidao sa radom. Rešenje za ovaj problem je preuzimanje novog programa Privrednog Imenika Srbije za 2013. godinu i instalacija na istom mestu na kojem već radi stara verzija za 2013. Nije potrebno ponovo registrovati novoinstalirani program, ukoliko ste već izvršili registraciju svoje kopije programa za 2013. godinu.

Ako ste korisnik programa Privrednog Imenika Srbije za 2013. godinu i imate problema prilikom preuzimanja novih programa i podataka, pri čemu se pojavljuje obaveštenje:

»Greška prilikom pristupa serveru!«

potrebno je da uradite sledeće:

1. Preuzmite novi program Privrednog Imenika Srbije 2013 sa našeg sajta:

PREUZIMANJE PROGRAMA ZA 2013. >>>

2. Instalirajte novi program na svom računaru na istoj lokaciji na kojoj već radi stara verzija programa za 2013. godinu.

3. Ponovo pokrenite program i kliknite na dugme Preuzimanje podataka i programa i zatim na dugme Proveri podatke. Dobićete poruku: 

»Nema podataka za prenos!«

jer ste uz program (setup2013.exe) dobili i najnovije podatke. Vaš program je ponovo osposobljen za preuzimanje novih programa i podataka kada ovi u toku redovnih kvartalnih ažuriranja budu dostupni za preuzimanje.

Pošto već radite sa REGISTROVANOM verzijom nije potrebno ponovo registrovati program.

Ukoliko do sada niste obavili registraciju Vaše kopije programa, neophodno je da to uradite kako biste imali pristup svim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Više o registraciji programa>>>