NOVE INFORMACIJE U PRIVREDNOM IMENIKU SRBIJE
01.01.1970.

 

Korisnici elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije mogu da preuzmu preko interneta najnovije informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije, kao i najnoviju verziju samog programa Telcom Poslovne Aplikacije. Informacije u bazi podataka i internet izdanju Privrednog Imenika Srbije obrađuju se svakodnevno, a u elektronskom izdanju (CD) ažuriraju se kvartalno (tromesečno).

Pretplatnicima i registrovanim korisnicima elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije omogućeno je ažuriranje samog programa i podataka preko interneta korišćenjem opcije za preuzimanje novih podataka i programa u vidu modula koji sadrže podatke, grafiku i programe. Pošto provere koje su najnovije verzije programa i podataka dostupne, mogu ih preuzeti preko interneta, uz napomenu da je neophodno da se radi o registrovanoj verziji programa. Više o elektronskoj verziji Privrednog Imenika Srbije i načinima preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na stranicama Privredni Imenik Srbije/CD izdanje i Upgrade & Update.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije inače se može potpuno BESPLATNO preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije na adresi http://www.privredni-imenik.com/docs/setup.exe

Pozivamo sve korisnike Privrednog Imenika Srbije da provere informacije na stranicama za pretrage Online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih dostaviti redakciji Privrednog Imenika Srbije preko obrasca za ažuriranje, a izdavač Privrednog Imenika Srbije se obavezuje da će ih u najkraćem roku obraditi i zatim objaviti putpuno BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije, prvo u internet izdanju, a zatim u elektronskom i štampanom izdanju Privrednog Imenika Srbije.