Počinje kampanja Privrednog Imenika Srbije za 2015 godinu!
01.01.1970.

 

Odmah pošto je završena distribucija Privrednog Imenika Srbije za 2014 godinu svim pretplatnicima i oglašivačima, otpočele su pripreme kampanje za 2015 godinu. Naši komercijalni predstavnici i saradnici-anketari već su na terenima širom Srbije u cilju prikupljanja najnovijih informacija o privrednim subjektima, kao i radi ugovaranja pretplate i oglašavanja u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije...

 

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije je stalno angažovana na prikupljanju, obradi i ažuriranju svih informacija u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije. Težište u prezentaciji tih informacija u potpunosti je prebačeno na internet, tako da sajt Privrednog Imenika Srbije, zahvaljujući dnevnoj ažurnosti, beleži stalni rast broja posetilaca, koji je u februaru 2014 radnim danima bio oko 6.800 jedinstvenih posetilaca.

Istovremeno raste tiraž elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) jer nudi najviše mogućnosti za pretraživanje sadržaja baze podataka Privrednog Imenika Srbije, snimanje i čuvanje pretraga, izvoz podataka radi kreiranja sopstvenih baza podataka, mejling lista i slično. Program možete besplatno preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije. 

Iskoristite priliku i u toku 2014 godine po fiksnim pretplatnim cenama na godišnjem nivou rezervišete svoj oglasni prostor u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i poručite svoj primerak štampanog ili elektronskog izdanja (Program/CD) za 2015 godinu.

Uz oglas u štampanom izdanju za 2015 godinu dobijate i odgovarajući prostor u elektronskom izdanju i praktično odmah oglas u internet izdanju Privrednog Imenika Srbije, kao i gratis primerak štampanog ili elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije za 2015 godinu. I obrnuto, za oglašivače na internet stranicama Privrednog Imenika Srbije i dalje važe stare pogodnosti, kao što je objava podataka u štampanom i elektronskom izdanju za narednu godinu i besplatni primerak štampanog ili elektronskog izdanja.

Uz sve to, za oglašivače i pretplatnike ide i opcija direktnog marketinga preko sajta Privrednog Imenika Srbije korišćenjem drugih servisa, poput Newsletter-a i Vesti Privrednog Imenika Srbije.

Za sva pitanja, oglašavanje i pretplatu na raspolaganju su Vam informacije na kontakt stranici, kao i servisi na sajtu za ažuriranje podataka, oglašavanje u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije, pretplatu i drugo...